Walaupun tidak bekerja, pinjaman kecil yang tidak bercagar
Saya tertanya-tanya jika saya boleh mendapatkan pinjaman kecil sebanyak 3 juta won. Skor kredit adalah rendah. Saya mempunyai banyak jangkaan. Terdapat banyak kebimbangan dan kebimbangan mengenai di mana dan di mana untuk mendapatkan pinjaman tambahan dalam keadaan ini. Saya berasa terlalu banyak untuk mengetahui pinjaman saya sendiri. Sementara itu, saya telah menerima banyak pinjaman sahaja, […]

Saya tertanya-tanya jika saya boleh mendapatkan pinjaman kecil sebanyak 3 juta won. Skor kredit adalah rendah. Saya mempunyai banyak jangkaan. Terdapat banyak kebimbangan dan kebimbangan mengenai di mana dan di mana untuk mendapatkan pinjaman tambahan dalam keadaan ini.

Saya berasa terlalu banyak untuk mengetahui pinjaman saya sendiri. Sementara itu, saya telah menerima banyak pinjaman sahaja, tetapi saya mempunyai banyak pinjaman yang buruk kerana saya tidak tahu apa-apa pada akhirnya.

Dan kemudian dia mendapat beban faedah dan kreditnya. Dan kemudian dia sangat berhati-hati dengan pinjaman tambahan. Saya tidak memerlukan had besar sekarang, tetapi saya hanya perlu mengeluarkan pinjaman kecil sebanyak 3 juta won. Saya takut saya tidak tahu di mana untuk mendapatkannya.

Saya fikir ia mungkin mungkin dengan pinjaman kecil sebanyak 3 juta won, tetapi saya tidak dapat menerimanya. Saya juga mencari pinjaman kecil sebanyak 3 juta won. Anda berkata anda boleh membantu saya mendapatkan pinjaman di kafe ini?

Jadi, saya agak iri hati kerana saya 폰테크 melihat bahawa orang yang samar-samar dan tidak baik seperti saya menerima pinjaman yang mereka mahu berunding di sini. Saya mahu mendapatkan kaunseling seperti itu, kerana saya memberitahu anda bahawa anda akan membandingkannya dan mencari pinjaman yang terbaik.

Saya tidak tahu apa yang akan menjadi pinjaman dalam keadaan saya, dan saya fikir anda akan mencari pinjaman yang baik dalam pembuatan sebanyak mungkin. Jadi saya menyertai kafe dan meninggalkan permohonan kaunseling untuk pinjaman kecil sebanyak 3 juta won.

Jadi saya dapat melihat langit di sini, dan saya menjelaskan keadaan dan keadaan saya kepada langit dan bertanya sama ada saya boleh meminjamkan tambahan 3 juta won. Langit memeriksa pembuatan dengan segera.

Nasib baik, dia memberitahu saya bahawa dia boleh mendapatkan pinjaman kecil sebanyak 3 juta won dari dua kredit kepada dua kredit. Saya bernasib baik untuk melihat 3 juta won dalam modal saya, tetapi kadar faedah tidak rendah pada 18%, tetapi tidak ada cara lain kerana saya telah menurunkan skor kredit saya kepada 620.

Saya sangat bersyukur kerana saya bukan pemberi pinjaman, dan saya boleh memohonnya dengan segera dengan pinjaman kecil sebanyak 3 juta won. Saya tidak fikir ia adalah pinjaman besar, tetapi saya fikir saya mempunyai pinjaman yang baik kerana langit.

Ia adalah kecil, tetapi ia kelihatan sangat baik untuk membandingkan pelbagai syarikat kewangan untuk mengurangkan kadar faedah sebanyak mungkin dan cuba menerimanya dalam 2 kewangan. Jadi saya fikir orang lain berpuas hati dengan pinjaman yang baik berbanding dengan syarat.

Saya minta maaf saya tidak mempunyai rumah atau kereta.
Nasib baik, pembantu gembira anda mencari pinjaman kecil yang tidak bercagar
Dia memerlukan wang, dia tidak mempunyai tempat untuk bersandar.
Walaupun anda mempunyai kakak, anda tidak boleh. Ibu bapa anda meninggal dunia lebih awal.
Jadi, apabila anda memerlukan wang, ia akan menjadi sukar.
Saya tidak pernah tahu bahawa saya mempunyai pinjaman kecil tanpa gadai janji.
Saya tidak pasti mengenai kredit.
Saya tidak mempunyai pekerjaan, dan tiada apa-apa yang tidak mempunyai harta yang berubah-ubah dengan nama saya.
Tetapi terima kasih kerana membantu saya mencari 3 juta won di BNK Capital.
Saya kecewa kerana saya tidak mempunyai apa-apa untuk membayar

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다