Tetapi jauh jauh adalah beban, dan Tottenham adalah
Ketua LG Cha Myung-seok adalah pemain peringkat tinggi di kelab itu, tetapi dia mempunyai hubungan yang kuat dengan pemain kerana dia mempunyai kerjaya jurulatih yang panjang. Khususnya, dia membanggakan periuk Lim Chan-gyu, infielder Kim Yong-eun dan Kim Kim Kim Kim Kimistry (?). Ia seolah-olah berada di luar, tetapi sebenarnya ia adalah seorang senior besbol yang […]

Ketua LG Cha Myung-seok adalah pemain peringkat tinggi di kelab itu, tetapi dia mempunyai hubungan yang kuat dengan pemain kerana dia mempunyai kerjaya jurulatih yang panjang. Khususnya, dia membanggakan periuk Lim Chan-gyu, infielder Kim Yong-eun dan Kim Kim Kim Kim Kimistry (?).

Ia seolah-olah berada di luar, tetapi sebenarnya ia adalah seorang senior besbol yang boleh memberitahu saya dalam kedalaman. Ia hanya dapat dilihat bahawa Kim Yong-eun, yang mempunyai keperluan FA dalam 13 tahun debutnya, berunding dengan Cha Myung-seok, rakan rundingan, mengenai permohonan kelayakan.

Kim Yong-eun berkata, "Saya tidak akan menandatangani kontrak 10 bilion won atau FA." Tetapi sebenarnya, saya bimbang sama ada saya boleh pergi ke pasaran. Selepas bercakap dengan Cha Myung-seok, beliau memutuskan untuk memohon FA, dan kelab itu menawarkan syarat simbolik untuk bayaran pendahuluan 100 juta won dan gaji tahunan 100 juta won. Kim Yong-eun berkata untuk baki 9.8 bilion won, "Ini adalah pilihan. Saya bertanya kepadanya bagaimana dia akan memberikan 9.8 bilion won yang tersisa. Jika saya tidak dapat membuat, saya akan berkahwin dan anak-anak saya mendapat … "
Hanya enam musim yang telah bermain lebih daripada 100 perlawanan dalam 13 tahun yang lalu, dan Kim Yong-eun, yang berada dalam kedudukan yang dekat dengan minggu sebelumnya, hanya dua tahun, tetapi dia lebih daripada orang lain. Malah satu-satunya cuti tetap pemain Liga KBO pada hari Isnin menggunakan kelawar di Stadium Baseball Jamsil 'Ackenjang (Batting Cage)'.

"Berapa banyak pemain pertengahan 30-an akan bermain sekarang, dan saya fikir saya cuba merangsang junior saya," kata Cha Myung-seok, ketua saluran YouTube.

Kim Yong-eun berkata, "Saya mahu menunjukkan kepada junior saya arah dan budaya untuk pergi ke hadapan. Saya tidak pernah memberitahu pemain atau niat mereka kepada sesiapa, tetapi apabila saya melihat bos mengatakannya, saya mahu 'Saya berada di telapak tangan bos saya'. "

Terdapat beberapa junior dengan Kim Yong-in, yang tidak mendedahkan nama-nama juniornya, tetapi sebaliknya, "Jika anda tidak mencukupi, ada pemain yang keluar pada hari Isnin. Saya tidak mengucapkan terima kasih kepada anda, tetapi saya ingin membantu anda dan terima kasih. Saya mahu menjadi lebih baik. Saya lebih suka menjadi pemain, bukan hubungan senior saya. "

Tahun ini, saya berusia 37 tahun dan hari ini berbeza dari semalam. Kim Yong-eun berkata, "Ia mengambil masa yang lama dalam industri pemanasan, tetapi pergerakan itu tidak kelihatan jatuh. Saya tidak mempunyai usia, tetapi keadaan fizikal saya. Saya tidak mempunyai banyak latihan lagi. "Saya tidak akan menandatangani kontrak jika anda berfikir tentang pemimpin di bawah penghakiman kelab, dan anda akan melihat bahawa anda memerlukannya sebagai pemain."

Tottenham telah mengelakkan yang paling teruk dalam senario 16-liga Europa, tetapi ia bukan yang terbaik: dia harus menghadapi lawan yang agak mudah tetapi menanggung beban jauh.

Persekutuan Bola Sepak Eropah (UEFA) mengadakan pusingan ke-16 Liga Europa UEFA 2020-2021 (UEL) di Nion, Switzerland pada 27 (di bawah Korea Time). Pasukan Sohn Heung-min Tottenham bertemu dengan Dinamo Zagreb, pemain kuat Croatia, di pusingan ke-16.

Tottenham mengelakkan 해외스포츠중계 konfrontasi dengan pemain kuat liga utama Eropah seperti Viyareal, AC Milan dan Ajax. Selain itu, Tottenham juga mengelakkan Arsenal dan Manchester United, yang juga dimiliki oleh Liga Perdana Inggeris (EPL).

UEL tidak memperuntukkan benih dalam loteri dari pusingan ke-16, yang bermaksud bahawa pasukan yang sama boleh menghadapi pasukan yang sama, yang mempunyai kelebihan mengurangkan jarak bergerak semasa perlawanan. Walau bagaimanapun, kelab-kelab liga peringkat tinggi seperti EPL, Primera División dan Serie A sangat membebankan untuk bertemu dengan pasukan liga yang sama di pusingan ke-16.

Dalam hal ini, Tottenham bertemu Zagreb adalah yang terbaik, dan media British "Botball London" memetik Zagreb sebagai perlawanan paling mudah Tottenham untuk bertemu di pusingan ke-16. Pada masa yang sama, Arsenal, United dan Ajax dinilai sebagai senario terburuk.

Ia adalah jarak jauh yang hampir 1600 kilometer dari London, England, ke Zagreb, Croatia, di mana Tottenham terletak, dan ia lebih dari dua jam dari penerbangan.

Tottenham, yang telah mengalami kemerosotan dalam enam perlawanan liga baru-baru ini, tidak boleh diabaikan dalam setiap perlawanan. Tottenham mesti bermain tiga perlawanan dalam 10 hari bermula dengan Burnley pada 28hb. Selepas menamatkan perlawanan menentang Crystal Palace pada 8, dia akan bermain Zagreb dalam perlawanan pertama selepas tiga hari berehat.

Tottenham memainkan Arsenal dan North London Derby antara Zagreb dan Game 1 dan 2.Selepas kembali ke London selepas ekspedisi Zagreb yang dijangka pada subuh pada 12 Disember, dia harus menghadapi Arsenal pada waktu subuh pada 15hb.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다