Mempelbagaikan perniagaan anda, berjuang, dan hidup keras
Jika anda mempunyai kata kunci yang tidak berubah dalam minat kami, saya fikir ia adalah teknologi kewangan. Sudah tentu, ada cara untuk setiap orang, tetapi ia adalah terlalu semulajadi untuk mendengar cerita pakar yang mempunyai pengalaman yang lebih baik, keuntungan yang lebih baik, dan prospek masa depan yang lebih baik daripada saya, tetapi janganlah anda […]

Jika anda mempunyai kata kunci yang tidak berubah dalam minat kami, saya fikir ia adalah teknologi kewangan.

Sudah tentu, ada cara untuk setiap orang, tetapi ia adalah terlalu semulajadi untuk mendengar cerita pakar yang mempunyai pengalaman yang lebih baik, keuntungan yang lebih baik, dan prospek masa depan yang lebih baik daripada saya, tetapi janganlah anda bekerja pada waktu malam seperti yang anda selalu bicarakan, dan jangan tumpukan wang yang anda bayar.

Ya, ini juga salah satu pengalaman pelaburan saya. Tidak apa-apa. Jangan menghiburkan diri anda seperti ini.

Jika anda melihat artikel saya, saya harap anda sekurang-kurangnya akan mempunyai pelaburan yang sihat dan menyeronokkan dengan menangkap pengalaman kegagalan saya dan arah saya.

Sudah tentu, bagaimana saya tahu? Saya juga menyebutnya dari pengalaman saya sendiri. Ini berbeza dari satu sama lain, jadi saya ingin anda membacanya.

Apa? Saya akan mengambil beberapa perkara. Adakah anda akan memberitahu saya tentang lokasi hartanah? Mereka yang anda fikir ... tidak pernah.

Sebab mengapa saya memberitahu anda untuk tidak melakukan bilik bacaan cadangan dan bilik bacaan bitcoin di bilik terbuka Kakao adalah kebanyakan wang yang saya telah 폰테크 kehilangan begitu banyak.

Kerana orang tidak sempurna. Tidak kira betapa kesederhanaan saya, ingatlah bahawa anda berada dalam godaan yang lebih besar untuk melihat rasa itu. Dan saya tidak faham mengapa saya meninggalkan wang darah saya tanpa melihat wajah saya.

Saya lebih suka anda meletakkan simpanan bank anda. Saya masih mahu rakan sekerja saya di sebelah saya memberitahu saya bahawa saya mempunyai teknologi kewangan yang baik. Mari kita masuk dengan cepat.

Saya fikir perkara yang paling penting dalam pelaburan adalah kemungkinan risiko kerugian utama. Orang mempunyai ketamakan yang pelik. Saya tidak mahu mengambil kerugian, tetapi saya cuba melihat banyak keuntungan secara pasti ~ Saya hanya boleh memikirkannya.

Tetapi anda tahu, adakah terdapat produk seperti ini? Adakah terdapat pelaburan lain?

Dalam erti kata lain, jika pulangan tinggi, anda mesti ingat bahawa risiko itu tidak dapat dielakkan.

Khususnya, pelabur baru tidak berpuas hati dengan 5-6% faedah kerana pasaran hartanah dan saham baru-baru ini melonjak. Sebagai seorang pekerja sosial, kebanyakan pelabur yang telah menghabiskan teknologi kewangan sebagai stok tidak mempertimbangkan portfolio dana kerana mereka telah merasakannya.

Saya fikir pulangan itu akan datang kali ini kerana pulangan itu keluar pada masa lalu. Perkara yang sangat penting untuk pelabur baru adalah untuk membuat wang, wang. Walau bagaimanapun, jika pelaburan pertama bermula dengan kebodohan, ia tidak akan merasakan kepentingan pelaburan yang diedarkan, dan ia tidak dapat dielakkan untuk mengejar pulangan buta.

Sebaliknya, sebagai orang tua sosial, saya membuat gaji darah dan stok hutang sebagai pekerja. Bagaimana jika hasilnya adalah separuh? Kemudian, keinginan untuk memulihkan prinsipal dan bukannya membuat keuntungan adalah kuat.

Pelaburan saham secara peribadi sangat disyorkan, tetapi sebagai pelabur baru, anda perlu melihat berapa banyak risiko kerugian utama yang saya ada apabila saya melabur dalam tahun-tahun awal sosial dan pekerja. Pelaburan pertama akan menjadi sangat sukar jika ia gagal.

Tidak buruk untuk mengambil 20-30 peratus daripada gaji bulanan anda ke dalam pelaburan ekuiti, tetapi jangan cuba meningkatkan kebarangkalian kehilangan prinsipal dengan melabur 100%. Tidakkah anda fikir anda boleh membuat wang tunai kemudian dan membuat pelaburan yang anda mahu lakukan?

Saya hanya tahu stok sehingga lima tahun yang lalu, dan saya hanya belajar untuk melihat dan melihat perkara itu sendiri, tetapi hasilnya tidak selalu betul atau salah.

Saya dapat belajar pelbagai perspektif dan kemalangan apabila saya dapat berminat dengan pelaburan hartanah pada satu ketika dan mengetahui satu pelan pelaburan. Saya sangat peduli dengan fotopolio kerana saya mempunyai pengalaman kegagalan saya pada masa lalu.

Terdapat banyak pakar ekuiti, pakar hartanah, dan sebagainya. Tetapi kebanyakan mereka hanya dapat memberikan pandangan dan pandangan mereka. Iaitu, plat itu kembali untuk menjual sesuatu.

Kami tidak mempunyai telinga nipis. Jika sesiapa berada dalam keadaan itu, kita perlu menjadi buta tentang mereka. Sebagai contoh, jika saya ingin menjadi pasangan yang baru berkahwin, saya perlu lebih berminat dengan pelaburan hartanah untuk membuat rumah saya daripada pelaburan saham.

Dalam keadaan itu, jika anda menganalisis lokasi hartanah dan barangan perdagangan, dan jika anda melakukan pemasaran ketakutan bahawa anda tidak boleh hidup selama-lamanya, orang tidak boleh melakukan pemikiran rasional sama sekali. Sekiranya saya mempunyai beberapa saham pada masa itu, dan jika saya telah melabur secara tidak langsung, ada cara untuk melabur dalam pasaran hartanah dengan membuat wang dalam beberapa tahun akan datang.

Dalam erti kata lain, kerana kita perlu terus melabur dalam hidup kita, saya fikir ia adalah baik untuk berminat dengan pelbagai sasaran pelaburan dan cuba teruskan satu demi satu.Saya juga melakukannya dan ia boleh menjadi kegagalan, tetapi ada perkara yang saya boleh belajar di dalamnya

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다