Het is een goede winkel als je op elk moment comfortabel bezoekt.
Hallo, heren, het is maandag dat we een week beginnen. Persoonlijk, als je de moeilijkste dag van de week wilt, zal ik je vertellen dat het vandaag is. Ik zweefde de hele dag over mijn hoofd om een ​​massage te krijgen op een dag die zo verdwijnt en niet sterk is, dus ik besloot vandaag […]

Hallo, heren, het is maandag dat we een week beginnen. Persoonlijk, als je de moeilijkste dag van de week wilt, zal ik je vertellen dat het vandaag is. Ik zweefde de hele dag over mijn hoofd om een ​​massage te krijgen op een dag die zo verdwijnt en niet sterk is, dus ik besloot vandaag om een ​​massage te nemen, in de zin dat ik deze week hard zou gaan. Ik heb niet zo vaak bezocht als ik was sinds de Corona-situatie. Maar ik probeer het te blijven. Dus laten we je de tijd geven om me te introduceren bij de songpa aroma massagewinkel die ik nu gestaag bezoek.

De eerste winkel die ik wil voorstellen, is Forrest, gelegen in Jamsildong, Songpa, een massagewinkel die niet alleen een aromamassage is, maar ook een Swedish-massages. Het is niet ongemak wanneer je het openbaar vervoer gebruikt omdat je dicht bij het uitgebreide sportterrein bent, en als je je auto gebruikt om te bezoeken, 홈타이 omdat de parkeerfaciliteiten betaald zijn, moet je dit opmerken. Het bestaat uit alle Koreanen en Thaise massagebeheersteams.

Het programma is klaar voor een swedish-cursus, een cooling swedish-cursus en een Koreaanse swedish-cursus. De Swedish 1-kos is 4,5 miljoen gewonnen in 60 minuten en de 2-koss, 60.000 gewonnen Cooling Swedish in 90 minuten, de 6.5 miljoen gewonnen Koreaanse Swedish 1-kos in 90 minuten, de 80.000 gewonnen in 60 minuten, de 120.000 gewonnen in 90 minuten. De verkooptijd is 24 uur massageverkoop, dus het is laat in de tijd.

De tweede massagewinkel die ik wil voorstellen, is Massaline in Jamsil-dong, Songpa, een multishop die niet alleen een emotionele aromamassage is, maar ook een swedishmassage. Wekelijks, eerste uren en latere massagekortingen, dus je kunt de zorg goedkoper nemen. Het is samengesteld uit Koreaanse, Thaise en Lao-beambten, dus het is een goede winkel in de tijd dat je de verschillende zorgen gebruikt. En er is een parkeerplaats, dus je kunt het zelfrijden gebruiken om het te bezoeken zonder je ongemakkelijk te voelen.

De cursus bestaat uit Tantrick Dandy, Baby Shurl Course, Tantrick Sporty Shurl, New Concept Tantrick 6HAND Babyshir, Tantrick 4HAND Dandy Schurl, Masala Naral Sweddish, Masala 4HAND Neral Schurl, Masala Netural Aroma, Masala Schurlkos (Han) Dus je kunt een terraphy kiezen die geschikt is voor je smaak. De verkooptijd is 24 uur per jaar vrij, dus het is een goede winkel om comfortabel te bezoeken.

De laatste winkel die ik wil voorstellen, is Aria in Munjeong-dong, Songpa, waar het een grote focus heeft op Swedish Massage en Aroma Massage en dicht bij het metrostation ligt. Het is goed om een ​​comfortabele faciliteit te hebben, omdat het bestaat uit Koreaanse massagebeheersteams. Het is een parkeerplaats.

Het programma is verdeeld in Acos en B-kos, en het is mogelijk om een ​​tijdsvakantie te maken. Ik hoop dat je het zult zien, want de verkooptijd is van 11:00 uur tot 16:00 uur.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다