Anda perlu mencari dan menerima syarat pinjaman.
Saya telah melihat jenis dan kelayakan pinjaman kereta dalam sektor kewangan pada masa yang lain, dan saya telah menyediakan satu syarat dan perbandingan pinjaman kereta dalam sektor kewangan untuk menjelaskan secara terperinci. Saya telah mengatur petua madu yang saya meminjam dengan baik, jadi saya harap anda akan merujuk kepada mereka yang ingin membeli kenderaan. Perbandingan […]

Saya telah melihat jenis dan kelayakan pinjaman kereta dalam sektor kewangan pada masa yang lain, dan saya telah menyediakan satu syarat dan perbandingan pinjaman kereta dalam sektor kewangan untuk menjelaskan secara terperinci. Saya telah mengatur petua madu yang saya meminjam dengan baik, jadi saya harap anda akan merujuk kepada mereka yang ingin membeli kenderaan.

Perbandingan Pinjaman Automotif dalam Sektor Kewangan

perbandingan bahagian

Pinjaman pertama di kalangan autoron bank adalah pinjaman Shinhan Mika, yang merupakan bahagian pasaran kognitif yang paling banyak. Walau bagaimanapun, sejak masalah pinjaman dual autoron telah meningkat sejak setahun yang lalu, bahagian pinjaman kereta 1 sektor kewangan telah menurun sedikit dalam jumlah mata.

Masalah pinjaman berganda autoron bermakna meminjam kereta dari modal dua sektor kewangan sebagai cagaran dengan menggunakan hakikat bahawa gadai janji tidak ditangkap dalam kenderaan walaupun pinjaman kereta 1 sektor kewangan diterima. Sebab masalahnya ialah kesan sampingan bimbang kerana ia boleh dipinjamkan melebihi keupayaan untuk membayar hutang.

perbandingan model sasaran

Kebanyakan autoron sektor kewangan boleh meminjam semua kereta penumpang dan van, tetapi kereta import dan teksi swasta hanya boleh KB Magic Car, dan kereta perkhemahan atau motosikal hanya KB Magic Car, Shinhan Mika dan Dream Car. Auton mudah Nonghyup hanya boleh menggunakan pinjaman untuk membeli kereta baru.

1 Syarat Pinjaman Automotif dalam Sektor Kewangan

had pinjaman

pembelian kereta baru

Had ini diukur pada had jaminan dan jumlah yang lebih kecil daripada harga pembelian kenderaan; jika anda membeli kereta baru, harga pilihan juga dimasukkan ke dalam harga pembelian kenderaan. Walau bagaimanapun, walaupun harga pembelian berat badan tinggi, had pinjaman kereta adalah sehingga 60 juta won.

pembelian kereta terpakai

Ia digunakan untuk had pinjaman yang sama seperti kereta baru. Perkara lain ialah harga pilihan tidak termasuk. Dan had pinjaman tertinggi ialah 50 juta won. Pembelian kereta terpakai mesti dibeli oleh pengedar kereta terpakai kerana mereka tidak mengiktiraf transaksi antara individu dan individu.

pinjaman pinjaman

1 Perkara yang baik tentang pinjaman sektor kewangan adalah bahawa pinjaman boleh dipinjam. 2 Jika anda menggunakan pinjaman kewangan sebelum ini, anda boleh menukarnya menjadi 1 pinjaman kereta sektor kewangan. 2 Anda boleh mengurangkan beban faedah dengan menukarnya kepada kadar faedah yang jauh lebih rendah daripada faedah pinjaman sektor kewangan. Had pinjaman termasuk pinjaman, kadar faedah, dan yuran pembayaran balik sederhana.

pemeriksaan insurans jaminan Seoul

Pinjaman bank boleh menerima syarat yang lebih baik dengan menjual prototaip, tetapi keadaan pinjaman kereta 1 sektor kewangan berbeza. Sebabnya ialah bank itu sendiri tidak dinilai, tetapi hadnya ditetapkan mengikut hasil pemeriksaan insurans Jaminan Seoul. Jadi walaupun anda bertanya kepada bank lain, had pinjaman kereta adalah seperti biasa.

1 Kadar pinjaman kereta sektor kewangan
Kadar pinjaman kereta juga hampir sama dengan had (tiga hingga empat peratus setahun) tetapi sedikit berbeza ialah 'kadar asas + kadar tambahan - kadar keutamaan'. Jika anda menerima pinjaman dari bank utama, anda boleh mendapatkan faedah faedah yang boleh menurunkan kadar faedah sehingga 2%.

Apabila anda menerima kadar faedah keutamaan, adalah penting untuk melihat banyak hasil pemindahan buku bank gaji jika anda seorang pekerja, dan jika anda seorang pengendali, anda akan didepositkan di mana jumlah jualan kad itu.

1 Tempoh Pinjaman Automotif
Tempoh pembuangan tidak berasingan dan tempoh pinjaman adalah satu hingga sepuluh tahun; tempoh pinjaman yang tepat ditentukan oleh perjanjian pinjaman.

1 Aplikasi dan Petua Pinjaman Automotif

1 Dokumen yang diperlukan untuk pinjaman kereta sektor kewangan

Dokumen yang diperlukan untuk pekerja mesti mempunyai sijil kerja dan resit pengumpulan sumber selama dua tahun yang lalu. Dokumen yang diperlukan untuk pengendali dan pencen pendapatan mesti menyediakan sijil pendapatan dua tahun yang lalu, dan pengendali memerlukan sijil pendaftaran perniagaan. Oleh kerana ia adalah dokumen asas untuk menentukan sama ada pinjaman diluluskan, jika pinjaman itu diteruskan, dokumen lain seperti kontrak jualan kereta tambahan perlu disediakan.

penggunaan kad kredit

Kelebihan bank autoron mempunyai sambungan kad kredit. Jika anda mempunyai syarikat kad kredit utama atau bank, anda perlu memanfaatkannya. Anda boleh meningkatkan penggunaan kad anda dengan menerima mata dan faedah cashback dengan kad kredit. 1 Anda perlu mencari dan menerima syarat pinjaman kereta sektor kewangan.

Perbandingan dengan Diskaun Peniaga Kereta Import

diskaun peniaga kereta import

Terdapat juga jenama kereta import dengan syarikat kewangannya sendiri. Biasanya Mercedes-Benz dan BMW. Peniaga kereta import akan mengesyorkan pembiayaan ansuran syarikat mereka sendiri untuk meningkatkan pendapatan, yang membolehkan diskaun pada harga kenderaan.

Perbandingan Kadar Perbankan dengan Auton Bank

Walaupun anda mempunyai diskaun pada peniaga kereta yang diimport, anda perlu membandingkannya dengan pinjaman kereta 1 sektor kewangan. Kadar faedah tahunan purata autoron bank adalah kira-kira 3 ~ 4%. Berdasarkan angka ini, anda perlu melihat keuntungan dan kerugian berbanding dengan kadar faedah ansuran syarikat kereta import itu sendiri.

kesan penarafan kredit

1 Pinjaman kereta sektor kewangan adalah pinjaman gadai janji berdasarkan Jaminan Insurans Jaminan Seoul, yang tidak menjejaskan skor kredit. Walau bagaimanapun, 폰테크 ansuran kewangan tergolong dalam pinjaman dua sektor kewangan, yang mempunyai kesan buruk terhadap skor kredit. Oleh itu, jika anda menggunakan ansuran kewangan, pinjaman lain yang anda ada sekarang akan terjejas, dan skor kredit anda akan diturunkan, menjadikannya sukar untuk mendapatkan pinjaman 1 institusi kewangan.

Oleh itu, apabila anda membeli kereta, anda perlu melihat pinjaman kereta 1 sektor kewangan terlebih dahulu, dan jika anda tidak mempunyai banyak perbezaan keuntungan berbanding dengan diskaun peniaga, maka autoron bank lebih baik.Jika anda adalah pinjaman pertama, saya cadangkan anda meminjam bank tanpa syarat.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다