De reden dat het een zakelijke legende wordt genoemd
Het mobiele honkbalspel "Comtuspro Baseball" bevatte vorige maand een buitengewone verschijning. De nieuwe ploeg van het team, Chung Yong-jin, vice-president van de SSG Landers, die dit seizoen deelnam aan de KBO (Korea Baseball Commission) League, is een verrassing voor de werper in het team. Het was een verrassingsevenement dat Cumtus en Shinsegae Group hadden voorbereid […]

Het mobiele honkbalspel "Comtuspro Baseball" bevatte vorige maand een buitengewone verschijning. De nieuwe ploeg van het team, Chung Yong-jin, vice-president van de SSG Landers, die dit seizoen deelnam aan de KBO (Korea Baseball Commission) League, is een verrassing voor de werper in het team. Het was een verrassingsevenement dat Cumtus en Shinsegae Group hadden voorbereid op April Fools Day op 1 april. Alle werpers in het SSG-team in het spel werden vervangen door het gezicht van Chung, de voormalige eigenaar van het team.

Chung en Cumbtus waren een tijdje buiten het spel. Chung publiceerde via zijn SNS (social Network) -account een video waarin hij de promotie van kleurenverwerking met Comtus voorzag. Het aantal Instagram-paloren van Chung is ongeveer 639.000.

"Het was een verrassingsevenement gericht op de April Fools Day, en ik was erg bezorgd over het voltooien van alle voorbereidingen en het houden van de beveiliging," zei Lee, de manager van het marketingteam van Cumtus S., die verantwoordelijk was voor de marketing van de aansluiting. Dezelfde teammanager Shin Sun-mi zei: "Ik heb ervaring met het implementeren van de prestaties van spelers in het spel, dus het was niet zo moeilijk om een ​​personage van Chung te maken." Jeong vroeg me om het zo leuk en impact mogelijk te maken. "

In feite heeft het Comtuspro-baseball de marketingrichting in de afgelopen jaren enigszins veranderd. Als je in het verleden een marketing hebt uitgevoerd die gericht is op 'mannen die van honkbal houden', denk je nu aan manieren om indruk te maken op het publiek buiten het spel, evenals op de Comtuspro Baseball Youser.

Shin zei: "De Comtusproya (Lottemart-aangesloten) of de kippen die de overwinning wensen (Imart-aangesloten) zijn de belangrijkste cullaverproducten die door Comtuspro Baseball zijn gelanceerd." Het is een punt dat de omkering van de onverwachte alliantie tussen de twee soorten laat zien. "Het is van plan meer te doen om een ​​aangesloten marketing te vinden die een onderwerp kan zijn. Het is niet alleen een eenvoud, maar ook een idee om op middellange en lange termijn te ontplooien.

"Cumtuspro Baseball heeft een hoge perceptie van de eerste plaats in mobiele honkbalspellen 백링크 en het is een sterke plek om een ​​aangesloten poging te doen tegen de wereldwijde titel," zei Shin. "Waar we nieuwe pogingen kunnen doen, waar we actief kunnen samenwerken voor beide partijen synergie, op zoek naar een partner met een duurzame uitbreiding."

De traditionele game-industrie, Nexon, is een vastberaden positie die als tweede een IP-bedrijf is. In de eerste plaats is de licentieovereenkomst in het land voor het eerst gestart met IP-games, en de eerste keer dat het licentieteam van het IP-team in Nexon werd opgericht, was begin 2000. De organisatie heeft haar domein uitgebreid met publicatie en animatie en heeft zich nu gevestigd als een organisatie die zich bezighoudt met het algemene project met betrekking tot het Nexson IP, waaronder het Nexson Content Festival, Necose, inclusief marketing met andere industrieën.

Kwon Yong-joo, hoofd van het IP-project van Nexon, interviewde Bonji en noemde "de relatie met de met user (engagement)" als een belangrijke krachtbron voor het Nexson IP-bedrijf. Kwon benadrukte: "Het is een verhaal dat veel mensen onze games hebben ervaren, en dat de game-IP van Nexon in veel herinneringen en routines is gegraveerd." De relatie die al jaren met user is opgebouwd, is de kern van de Nexson IP-activiteiten. "

Het IP-bedrijf van Nexon had vorig jaar een keer een keerpunt bereikt: het differentiëren van de richtsnoeren voor IP-gebruik voor commercieel gebruik en niet-commerciële toepassingen om het te vernieuwen.Kwon legde uit: "Het gebruik van niet-commerciële toepassingen in de vorm van secundaire creaties van gebruikers is toegestaan, maar het leidt hen naar sancties of afzonderlijke contractprocessen in het geval van commerciële toepassingen." "Voor de makers van de maker die zich bij het speciale "necose" bezighouden, moeten ze alle inkomsten meenemen, dus ze hebben flexibel om met IP-vergunningen te gaan. "

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다